Groepsles

 

Sabrina verzorgt de groepslessen bij Pest Care Center

Graag stelt zij zich even voor!

Groepslessen bij Pets Care Center zijn anders dan bij de gemiddelde hondenschool en daar zijn we heel trots op! Waarom is het anders?

Omdat wij commando’s niet zo belangrijk vinden, hoe je goed kunt samenleven met de hond vinden we wel ontzettend belangrijk! Een team zijn samen met je hond daar streven we naar. Wij vinden dat het doel van een cursus moet zijn om de eigenaar een goede basis te leren zodat deze genoeg handvatten heeft om de hond goed te kunnen begeleiden tijdens het gehele leven van de hond. Opvoeden/begeleiden doe je namelijk zijn hele leven, niet alleen de eerste paar maanden. De hond geven we handvatten om gelukkig en zelfverzekerd door het leven te kunnen gaan. Lekker hond kunnen zijn, zoals het hoort! Life skills leren & samenwerken met de hond ipv. alleen maar commanderen, dat is onze visie. Een pup opvoeden tot een stabiele, gelukkige volwassen hond. We leren je een mooie basis te leggen zodat je jouw pup goed kunt begeleiden in al zijn levensfases van pup – puber – volwassen naar senior. Geen rare fratsen, geen onnodige dingen, gewoon goede en stabiele begeleiding daar houden we van! Hoe ziet jouw leven eruit en hoe wil je je hond daarbij betrekken, daar kijken we naar. We kijken niet naar de standaard zit-lig-af lijstjes (we leren je wel hoe je een commando kunt aanleren uiteraard). We werken dan ook niet met een examen!

Wat komt er aan bod tijdens de lessen?

  • Wandelen aan de lijn
  • "Hier komen"
  • Heel veel leuke hersenwerkjes, mentale uitdaging en speuren
  • Hoe communiceren honden en wat laten ze allemaal zien met hun lichaam
  • Sociaal contact tussen honden en hoe kun je dit zo goed mogelijk begeleiden
  • Hoe ziet goede socialisatie eruit en wat komt er allemaal bij kijken
  • Problemen voorkomen. Voorkomen is immers beter dan genezen!
  • Verzorging: vachtverzorging, informatie over voeding en ontvlooien/wormen etc.

We trainen in kleine groepjes van maximaal 4 hond/eigenaar combinaties. Zo is er voor ieder meer dan genoeg aandacht en kan er meteen op vragen ingesprongen worden. Elke pup/eigenaar is anders en daar houden we graag veel rekening mee! Iedere hond verdient het om zichzelf te zijn en daar passen wij de training graag per individu op aan.

De les duurt ongeveer 45 minuten en een cursus bestaat uit 8 lessen. De kosten zijn 150-, voor de gehele cursus. Begeleiding via de mail hoort daar gratis bij!

Heeft u interesse of vragen? Neem gerust contact met ons op via het aanmeldingsformulier hier op de site, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/bericht 06 49 63 05 70